Commissies

Het kernbestuur zorgt ervoor dat de geldzaken op orde zijn, de interne communicatie en administratie kloppen, en de externe contacten goed onderhouden worden. Maar de Mattekloppers zijn natuurlijk meer dan een goed kloppende begroting of goede relatie met andere (studenten-)vechtsportverenigingen!

Hier komen de commissies om de hoek kijken. Met een klein groepje zorgen zij er onder andere voor dat er stages georganiseerd worden, promotiemateriaal gemaakt en verspreid wordt en het onvolprezen cluborgaan de Klopgeest in elkaar gezet wordt!

Wil je je ook inzetten voor de vereniging en zo ervaring opdoen waar je later in je leven ook wat aan hebt? Kijk hieronder bij de verschillende commissies of er iets leuks voor je tussenzit. Versterking is altijd welkom!

De Actie

De Actie; (actie@mattekloppers.nl) is de commissie die zorgt voor de na-sportse activiteiten zoals stages, gezamenlijke (extra) trainingen borrels, feesten en andere leuke dingen.
In deze commissie zitten:
Robert Feunekes
Zachary Cawthorne-Nugent
Han Havinga

De ALWcie

De ALWcie; (alw@mattekloppers.nl) organiseert het Algemeen LedenWeekend. Een weekend lang met de hele vereniging in een kampeerboerderij/camping spelletjes spelen, sterke verhalen uitwisselen en gebruik maken van onze eigen Mattekloppers-BBQ!
In deze commissie zitten dit jaar:
Robert Feunekes
Hanna Havinga
Huub Segerink

De Internetcommissie

De Internetcommissie; (webmaster@mattekloppers.nl) zorgt ervoor dat technisch alles in orde is met de website en de bijbehorende zaken. Daarnaast zetten ze nieuwe berichten op de site, passen ze de teksten aan en beheren ze, in samenwerking met het kernbestuur de Facebook-, Twitter- en Linkedin-pagina’s.
In deze commissie zitten:
Jelle de Vries
Stefan Sulkers

De JWC

JWC; (jwc@mattekloppers.nl) deze afkorting staat voor Judo Wedstrijd Commissie. Deze commissie bestaat uitsluitend uit wedstrijdjudoka’s. Zij houden zich bezig met de voorzieningen die nodig zijn voor het beoefenen van judo op een hoog niveau. Presteren op toernooien en het kweken van kampioenen staan hier hoog in het vaandel.
Deze mensen zijn:
Paula Borgonje
Stefan Sulkers

De Kascie

De Kascie; deze commissie is controleert de penningmeester. Klopt het grootboek? Is de balans in orde? Is alle contributie binnen? De kascie kijkt of het allemaal klopt. In de regel zitten in de kascie mensen met ervaring: oud-penningmeesters, studenten economie en dergelijke.
Deze wijze leden zijn:
Bert Bekker
Josry Anthonijsz
Daphne Jonker

De Klopgeestredactie

De Klopgeestredactie; (klopgeest@mattekloppers.nl) is de redactie van ons verenigingsblad De Klopgeest, het officiële orgaan van de vereniging. Naast dienstmededelingen en notulen vullen ze de Klopgeest met interessante, leuke/leerzame stukjes en quotes! Daarnaast verzorgen ze de opmaak.
De redactie bestaat uit:
Eli Cammeraat
Robert Bos
Michaela Mrázková

De Promocie

De Promocie; (promocie@mattekloppers.nl) is de commissie die voor de promotie van de gehele vereniging zorgt. Ook zorgt deze commissie voor de verenigingskleding. Flyers, Posters, Pennen en het ontwerp van de kleding: allemaal zaak voor de promocie!
In deze commissie zitten:
Lars Rüd
Marcel Schöttler
Lisa Bosma

De Lustrumcommissie

De Lustrumcommissie is de commissie die het 50-jarig lustrum verzorgt dit jaar.
Deze commissie bestaat uit:
Paula Borgonje
Marieke Hessels
Lizzy Coenraad
Robert Bos

Respect all – Fear none