Mattetopper van het jaar

Deze wisselbeker is in het seizoen 2008/2009 in het leven geroepen voor het lid dat gedurende het seizoen zich het meest inspant voor de vereniging, het kernbestuur uitgezonderd.

2016/2017
Wegens Mirjams grote inzet voor de Mattekloppers heeft het bestuur van 2016-2017 haar genomineerd voor de titel Mattetopper van het jaar. Deze titel heeft Mirjam uiteindelijk gewonnen, omdat zij altijd klaar stond voor het bestuur als deze vragen hadden en zij veel inzet heeft getoond voor de vele commissies van de Mattekloppers. Jammer genoeg heeft Mirjam vorig jaar besloten om niet meer deel te nemen in een commissie. Als dank voor haar vele jaren inzet, werd deze prachtige bokaal aan haar geschonken!

Voorgaande Mattetoppers:

2015/2016
Dit jaar is Bert Bekker Mattetopper van het jaar! Hij is al meerdere jaren actief bij de Mattekloppers, in onder andere de Actie, de Toernooicie en als penningmeester. Dit jaar heeft hij het kernbestuur enorm ondersteund en zelfs een periode alle taken van de penningmeester overgenomen. Zijn zeer secure werk en enthousiasme waren een grote hulp voor het bestuur en daarom is er besloten hem tot Mattetopper te benoemen.

2014/2015
Bekroond tot mattetopper van dit jaar is Lisa van Smoorenburg! Als commissaris technisch judo en lid van vrijwel iedere commissie die de Mattekloppers telt, was Lisa een drijvende kracht achter de vereniging. Niet alleen heeft ze ontzettend veel werk verzet, maar door haar sociale en actieve houding wist ze ook veel andere vrijwilligers en leden te enthousiasmeren.

2013/2014
Josry Anthonijsz! Omdat hij het bestuur in lastige tijden van goed advies heeft voorzien, en omdat hij zich op een wijze heeft ingezet die “above and beyond the call of duty” was, heeft het bestuur besloten om Josry te benoemen tot de mattetopper van dit seizoen.

2012/2013
Annemieke Weistra! Voor de doorgewinterde Mattekloppers behoeft zij geen introductie: enthousiast, gedreven, goedlachs, sociaal en altijd aanwezig. Dit jaar haar werk als commissaris en lustrumlid, daarvoor onder meer actief in de promocie, maar vooral op de borrels;)

2011/2012
Mattetopper van het jaar 2011-2012 was Bas van der Meer. Dit was vanwege zijn inspirerende pleidooi om tijdens de ALV een penningmeester te vinden, waarna hij dat (tijdelijk) zelf werd. En ook uit andere dingen blijkt zijn hart voor de vereniging. Hij was eerder al commissaris karate, ALWcie, internetcie en lustrumcie, en dit jaar Klopgeest redactielid, weer lustrumcie, internetcie en ALWcie.

2010/2011
Het seizoen waarin Deborah van Dijk mattetopper is geworden. Ze is dit seizoen actief geweest in twee commissies en is commissaris technisch judo. Ze organiseert niet alleen voor de vereniging maar ook voor haar tak de leukste uitjes en dat naast haar drukke baan!

2009/2010
Dit seizoen is Suzanne Jansen als Mattetopper gekozen. In het voorgaande seizoen was Suzanne een geweldige secretaris maar daar bleef het niet bij. Dit seizoen heeft ze in de actie en promocie laten zien wat ze nog meer kan. Vol enthousiasme hielp ze activiteiten organiseren en zorgde ze dat aankomende leden zich welkom voelden.

2008/2009
Voor het seizoen 2008/2009 was dit Hendrik Bekker wegens zijn verdiensten als commissaris en als lid van de accie. De prijs is aan hem uitgereikt op de Mattekloppersdag, de vervanger van de Clubkampioenschappen. Het is de bedoeling dat deze beker jaarlijks van bezitter wisselt.

Respect all – Fear none