Sponsoring

Sponsoren leveren een belangrijke ondersteuning en dragen de vereniging een warm hart toe. Dankzij de ondersteuning van onze sponsoren kunnen wij onze sportieve ambities vorm en inhoud geven.

Wat biedt de Groninger studenten budo vereniging de Mattekloppers haar sponsoren?

De vereniging telt ruim 160 leden, daarnaast zijn er vele belangstellenden die via beginnerscursussen kunnen proeven aan de mogelijkheden die wij bieden. Jaarlijks bezoeken ruim 30.000 personen het sportcentrum. Daarnaast komen de wedstrijdjudoka’s in beeld op tv bij o.a. Studio sport.

De sponsormogelijkheden:

G.S.B.V. de Mattekloppers biedt een aantal mogelijkheden tot sponsoring.

1. Algemene clubsponsoring zoals:
a. Elementen in de dojo, zoals stootkussens, scoreborden, pakken etc.
b. Banners, hyperlinks naar bedrijfswebsites en andere reclame-uitingen op de website van de vereniging.
c: Advertenties in het cluborgaan “De Klopgeest”

2. Materiële en immateriële sponsoring:
Het om niet of tegen een gereduceerde prijs leveren van bepaalde goederen of diensten waarmee de vereniging of haar leden een beduidend financieel voordeel heeft in de uitvoering van de normale activiteiten.

3. Adopteren van een (top) team middels een bijdrage in de kleding:
Sponsors hebben de mogelijkheid een team te voorzien van kleding. Hierbij valt te denken aan judopakken, shirts, trainingspakken, tassen etc.

4. Sponsoring van toernooien en evenementen:
Te denken valt aan reclameborden op het sportcentrum, vermeldingen op het programmablad, naamsverbintenis etc.

5. Club van 50:
In oktober 2007 is de Club van 50 opgericht door de Judo Wedstrijdcommissie van G.S.B.V. de Mattekloppers. Deze club bestaat uit een onbeperkt aantal leden die elk, per jaar dat zij lid zijn, € 50,- doneren aan de vereniging. Deze extra inkomsten kunnen wij op verschillende manieren gebruiken, bijvoorbeeld voor de financiering van toernooien of voor teamkleding.
Als lid van de Club van 50 ontvangt u van ons viermaal per jaar de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws over de wedstrijdjudoka’s en een overzicht van de geplande toernooien en andere evenementen, zodat u altijd weet wanneer wij in actie komen en waar. Kunt u een betere besteding van uw geld bedenken dan een groep studenten, die met plezier keihard trainen om het maximale uit hun judocarrière te halen? Word lid! Goed om te weten: Bij elke twintig leden, wordt er een dinerbon ter waarde van € 50,- verloot!

Neem voor meer informatie contact op met de promotiecommissie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Respect all – Fear none