Wedstrijdjudo

Deze groep bestaat uit enthousiaste judoka’s die driemaal per week (maandag, woensdag en vrijdag) onder de bezielende leiding van trainer en coach Simon Leistra hard trainen om individueel en in teamverband op het hoogst haalbare niveau goed te presteren. In het verleden hebben wedstrijdjudoka’s van de Mattekloppers op nationaal en op internationaal gebied grootse prestaties neergezet. Zo heeft Matteklopper Karin Kienhuis zelfs meegedaan met de Olympische Spelen en ook andere judoka’s hebben op internationale wedstrijden als WK’s en EK’s knappe prestaties neergezet.

De laatste tijd doen de wedstrijdjudoka’s van de Mattekloppers het vooral op nationaal gebied erg goed. Zo werden er bij het NK voor heren senioren afgelopen jaar maar liefst drie podiumplaatsen behaald door Mattekloppers. Ook in teamverband, zowel bij het herenteam als bij mixteams, draaien we met de top vier van Nederland mee.
Naast het feit dat we een hard trainende groep fanatieke judoka’s staan, zijn wij ons heel goed bewust van het feit dat wij een studentenclub zijn. Dit blijkt wel uit de sociale en gemoedelijke sfeer die er bij de trainingen heerst, maar ook uit nevenactiviteiten die we als judoka’s houden. Denk daarbij aan gezellige avondjes stappen, een jaarlijks kamp, deelname aan survivaltochten, etentjes en meer van dergelijke dingen.
Kortom: een enthousiaste groep fanatieke judoka’s die naast het judo ook het sociale aspect hoog in de vaandel heeft!
Voor meer informatie kun je contact op nemen met de commissaris westrijd judo:

Respect all – Fear none