Volgend jaar bestuur of commissie doen?

Wil je ook graag een keer de klopgeest maken of de Mattekloppersdag organiseren? Heb je goede ideeën voor de club en wil je die in de praktijk brengen? Wil je je CV boosten en ervaring als bestuurder opdoen? Of gewoon leuke nieuwe mensen ontmoeten en samen een steentje bijdragen aan de vereniging?

Word dan lid van het bestuur of een commissie!

Een korte introductie van de verenigingsstructuur: het bestuur bestaat uit een kernbestuur (voorzitter, secretaris en penningmeester) en daarnaast van elke tak een commissaris. Totaal dus zeven man/vrouw sterk! Het bestuur maakt het beleid en wordt bij de uitvoering hiervan ondersteund door de verschillende commissies. Het bestuur zit in principe van september tot september en komt in ieder geval één keer per maand samen.

Welke mogelijkheden zijn er?

Voorzitter: als voorzitter sta je aan het hoofd van de vereniging. Je leidt de bestuursvergaderingen en ALV. Je geeft leiding aan het bestuur en onderhoudt contacten met trainers, commissies en andere verenigingen. Daarnaast heb je een belangrijke rol in het opstellen en uitvoeren van het beleidsplan.
2018-2019: Stefan Sulkers

Secretaris: als secretaris ben je verantwoordelijk voor de communicatie met zowel de leden als externe partijen. Je draagt zorg voor de mail en post en daarnaast houd je de ledenadministratie bij. Samen met de andere leden van het (kern) bestuur stel je het beleidsplan op en voer je dit uit.
2018-2019: Rosalie Pureveen

Penningmeester: als penningmeester ben je verantwoordelijk voor de financiën van de vereniging. Je zorgt dat de trainers betaald worden, contributie geïnd wordt en de declaraties verwerkt worden. Daarnaast maak je de begroting en heb je dus (in overleg met de andere leden van het (kern)bestuur) direct invloed op hoe het geld van de vereniging besteed wordt.
2018-2019: Paula Borgonje

Commissaris Systema/Jiu Jitsu/Technisch Judo/Wedstrijdjudo: Als commissaris ben je de directe lijn tussen jouw tak en het bestuur. Je licht de leden namens het bestuur in over activiteiten maar houdt daarnaast ook het bestuur op de hoogte van wat er speelt binnen de betreffende tak. Je organiseert één of meerdere sociale activiteiten voor jouw tak.
2018-2019:
Systema – Zachary Cawthorne-Nugent
Jiu Jitsu – Han Havinga
Technisch Judo – Michaela Mrázková (waarnemend: Rosalie Pureveen)
Wedstrijdjudo – Casper Manting

Als je het wat lijkt om zitting te nemen in het bestuur, neem dan contact op met één van bovenstaande bestuursleden!

Behalve voor het bestuur zoeken we ook mensen voor de volgende commissies:

Actie
De Actie organiseert activiteiten voor de hele vereniging, waaronder de Mattekloppersdag en (indien mogelijk) het Mattekloppersweekend. Daarnaast geven zij invulling aan de maandelijkse borrels. Kortom: heb je leuke ideeën en organisatorisch vermogen? Dan is de actie perfect!

Klopgeestcie
De Klopgeestcie maakt het clubblad de Klopgeest en onderhoudt de contacten met alumni van de vereniging. Als redactie van de Klopgeest komt jouw creativiteit perfect tot zijn recht!

Promocie
De Promocie draagt zorg voor de promotie van de club: dat gebeurt op de KEI-week en tijdens de ESN, maar ook online via sociale media en de website. Naast promotiemateriaal zoals flyers ontwerpt en bestelt de promocie ook jaarlijks de clubkleding. Ben jij dus van een goede uitstraling? Zet dat dan in voor de club in de Promocie!

Judo Wedstrijd Commissie (JWC)
Naast de commissaris wedstrijdjudo zitten er bij voorkeur nog één of twee leden in de JWC. In overleg met de trainers organiseert de JWC de deelname aan (team)wedstrijden in binnen- en buitenland. Je legt hiervoor contact met toernooi organisaties en organiseert soms zelfs hele reizen!

Webcie
Ben je goed met ICT en lijkt het je leuk om deze mooie website te beheren? Dan is de webcie wat voor jou!

Wil je meer informatie over één van bovenstaande zaken? Neem dan contact op met jouw commissaris of met één van de leden van het kernbestuur!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.